Nieuwe Blog sinds lange tijd

Na lange tijd word het toch wel weer eens tijd voor een nieuwe blog, over het leven van Papa van Luke en Luke natuurlijk 🙂
Het is niet echt een excuus maar door drukte, baan wisseling was het er niet echt van gekomen
Sinds de laatste blog is er veel gebeurd.
Inmiddels heeft Luke heel groots zijn eerste verjaardag gevierd. Ongeveer 30 mensen hebben dit met ons mee gevierd, familie en vrienden.

Wat vond hij zijn stukje taart lekker uiteraard met veel slagroom.
En wat is Luke verwend, wat een verwenning.
Voor zijn verjaardag heeft hij een hele leuke watertafel gehad, en wat een plezier heeft hij daarvan, nog steeds vind Luke het super leuk om daar mee te spelen.

Vooral lekker kliederen met water, en uiteraard alles eruit halen en op de grond gooien.
Ook hebben we een goeie schommel gekocht welke we in de veranda hebben gehangen, de eerste keer was uiteraard even wennen, maar wat een lol heeft onze kleine man als we hem een goeie slinger geven.

Ook hebben we besloten om voor een buggy te gaan kijken maar daar zal ik nog een apart blog over maken, wat een keuzes

Aan het begin van de zomer zijn we lekker als gezin een weekje op vakantie gegaan naar een camping, nee niet in een tent 🙂 we hebben aan glamping gedaan, een leuke simpele blokhut.

Helaas was het niet de hele week super lekker weer, waardoor we in de avond, als Luke lekker lag te slapen toch binnen hebben doorgebracht, dat is wel de reden dat we de volgende keer beter kijken naar hoe de slaap vertrekken zijn 🙂 Het was uiteraard een simpele blokhut, uiteraard prima voor Glamping maar de slaapkamers waren erg open, waardoor het een beetje behelpen was om te zorgen dat Luke niet wakker werd, maar goed dat hoort er een beetje bij.
zoals gezegd waren niet alle dagen super mooi, dus zijn we ook lekker op de regenachtige dag naar een soort indoor speel paradijs geweest, hier was een hele aparte ruimte voor kinderen tot 5 jaar. wat heeft Luke zich daar uit kunnen leven, ballenbak was een super ervaring.
En wat kan Luke eten ongelooflijk, we zijn in deze week 2x naar een pannenkoeken restaurant geweest en een hele pannenkoek met suiker gaat erin, uiteraard nadat papa of mama het even in stukjes heeft gesneden. Wat kan Luke super goed genieten van eten.

Inmiddels loopt Luke de hele kamer door en zijn we dan ook op zoek gegaan naar zijn eerste schoenen, uiteraard hebben we ons goed laten voorlichten.
Uiteindelijk zijn het schoenen geworden van Shoesme, de eerste stapjes waren even lastig maar daarna als of het normaal was.

Hij loopt er nu lekker op los, het word voor papa dus ook tijd dat hij de traphekjes gaat plaatsen, leuk klusje voor komend weekend.

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.